Äventyrarbloggen

Möte 2/3

Under detta möte den 14 november 2016 har vi som förra mötet delat upp oss i grupper. Vi delade upp oss i två grupper. Den ena gruppen sydde packpåsar av gamla tröjor och den andra gruppen lagade mat med T-kök. Eldgruppen hade dock ingenting, efterso Läs mer »

Möte 1/3

161107 I dag har vi flyttat levande eld. Vi började med att hugga och såga ved och när elden brann så flyttade vi den till nästa station. Där skulle vi elda upp ett snöre men efter som att vinden bytte håll och efter så många försök la vi ner snöret Läs mer »

Demokrati

I dag har vi lekt en massa olika lekar och den som kom först fick välja ingrediens först till sin tårta. Efter att vi hade gjort tårtor så delade vi upp tårtorna och åt dem medans vi lyssnade på årsmötet. Sen kom Savva, han var den enda som fick ta t Läs mer »

Knapptryckarmöte

Idag gjorde vi knappar, och på knapparna så skulle man skriva en egenskap man har (positiv). Vi gjorde även pussel där man inte skulle prata eller på något sätt göra ljud. För om man gjorde något ljud så satte dem 5 extra sekunder på tiden och den so Läs mer »

Newbie dag 2

Nu har vi kommit till hajkås. Vi började tälja på våra djur och gjorde upp en eld. Det blev grillspett till lunch, vi skulle haft lite olika kött på spettet och tänkt på att potatis tar lång tid. Sedan var vi trötta, började titta på film och spela f Läs mer »

Vi började med att mötas utanför Pressbyrån, eller Franks korvstånd, beroende på vem du frågar. Vi möts alltid där. Sen tog vi tåget och resan gick bra. Innan vi började gå delade vi upp mat och ved så att alla fick bära lite var och så fick vi ett ä Läs mer »

Vi smider planer…

Idag har vi planerat inför hajken NEWBIE. De som inte skulle följa med har planerat massor av lekar och chiffer som de som ska med kommer att få göra. De som ska med har fått planera mat inför hajken samt vad man ska ha med sig (packlista). I början Läs mer »