Övernattning 17-18 nov

Snart är det dags för övernattning i scoutstugan för spårarscouterna.

Under helgen kommer vi att ha tema matlagning och alla kommer få testa på att laga mat på lite olika vis. Vi kommer arbeta med ett märke som heter matettan som i det stora hela innefattar att laga sin egen mat och göra allt som hör där omkring.

Självklart kommer vi hinna med en massa annat skoj mellan måltiderna. En och annan pusselbit kommer också kunna hittas.

 

Tider

Vi samlas lördagen den 17 november klockan 10:30 i scoutstugan och avslutar 13:00 (efter lunch) på söndagen.

 

Kostnad

Helgen kostar 120 kr per person (kostnad för mat). I samband med anmälan betalas detta in till kårens plusgiro: 47 91 82 – 8

 

Anmälan sker via nedan formulär senast 12 november. Där anger ni namn.

Har ni ytterligare information ni behöver ge till oss ledare så skriver ni ut blanketten som ni hittar längst ner. Där ska ni ange ev allergier eller annat som är bra för oss ledare att känna till. I och med GDPR har vi inte möjlighet att samla in denna information via digitalt anmälningsformulär.

 

Föräldrar

Vill du som förälder vara med under helgen, hela eller delvis så är du mycket välkommen. Anmäl dig på samma sätt som du anmäler scouten och ange i sista rutan hur mycket du vill delta.

 

Packlista 

Längst ner finns en packlista i pdfformat att ladda ner. Saknar ni tex sovsäck så finns det att låna i scoutstugan. Hör av er till oss ledare i så fall.

 

Anmälningsformulär