Anmälan

Tri-Camp 2012 Holland

Sommaren 2015 åker vi på Tri-Camp, ett läger tillsammans med scouter från Sverige, Holland och England!

Denna gång är det England som är värdland.

Vad är Tri-Camp?

Tri-Camp är 30 år långt samarbete mellan ett gäng scoutkårer i Sverige, England och Nederländerna där vi turas om att ordna läger. Dessa läger inträffar var tredje år och sommaren 2015 är det de engelska scouternas tur. Totalt brukar vi vara runt 200 deltagare på dessa läger varav ca 75 från Sverige.

Tri-Camp består av två delar, först ett läger där vi bor i tält, lagar vår egen mat och allt vad som hör lägerliv till. Lägret är också fullt av spännande aktiviteter och möten med andra scouter. Efter lägret är det ”After Camp”. Då besöker vi de engelska scoutkårernas hemstad och ibland ges det möjlighet till att få bo hemma hos en jämnårig scout från värdlandet.

Tri-Camp 2015

Tri-Camp i England kommer att äga rum mellan 1 augusti och 10 augusti 2015. Utöver detta tillkommer resdagar innan och efter lägret. Vi kommer att flyga från Landvetter den 31 juli och kommer tillbaka på kvällen den 10:e augusti. Mer information om resan finns i lägerbreven och kommer fyllas på efter hand som vi vet.
Lägerplatsen vi kommer att vara på ligger utanför Tunbridge Wells, Kent i sydöstra England.

Vem får åka med?

Lägret riktar sig till upptäckarscouter, äventyrarscouter, utmanarscouter och ledare. Alla som är födda år 2004 eller tidigare får följa med. Även föräldrar är välkomna att följa med på lägret, det finns då också möjlighet för yngre syskon att följa med. Om detta är av intresse så hör av er till oss i planeringsgruppen för Tri-Camp 2015, se kontaktuppgifter nedan, för vidare information.
Från Sverige kommer scouter från Järnbrotts Scoutkår, Partille Scoutkår och Redberglids Scoutkår vara med samt ett mindre antal scouter från Tynnereds Scoutkår och Gränna Scoutkår.

Hur anmäler jag mig?

Preliminäranmälan togs in i slutet av höstterminen 2014, det är nu dags för definitivanmälan! Läs mer nedan och i de bifogade lägerbreven för info om hur du som inte är preliminäranmäld kan definitvanmäla dig eller hur du avanmäler dig.

Definitivanmälan

Sker skriftligt genom att lämna in den bifogade anmälningslappen senast onsdagen den 28/2. Lappen lämnas till din avdelningsledare (ledare kan själva lämna lappen i den grå brevlådan i ledarrummet). Observera att även avgiften skall vara betald samtidigt för giltig anmälan.

Avanmälan

Om du preliminäranmält dig men inser att du inte har möjlighet att följa med avanmäler du dig via mejl till tricamp@jarnbrottscout.se. Avanmäler du dig innan 28/2 2015 får du tillbaka halva anmälningsavgiften, dvs. 250 kr. Avanmäler du dig senare återbetalas inget av anmälningsavgiften.

Kan jag definitivanmäla mig om jag inte preliminärtanmält mig?

Vi har preliminärbokat totalt 80st flygplatser som skall räcka för alla svenskar som åker på lägret. I dagsläget har vi totalt ca 70st anmälda från fyra svenska kårer, det finns alltså fortfarande utrymme för att efteranmäla sig, principen först till kvarn gäller.

Kostnad

I lägeravgiften ingår allt som kan tänkas behövas; mat, resa, lägeravgift etc. Det enda som tillkommer är ev. fickpengar som respektive scout själv får avgöra om han eller hon vill ta med. Fickpengar ska räcka till t ex souvenirer, godis och glass.

Vi ledare kommer att ansvara för scouternas fickpengar under lägret (de får hämta ut lite kontanter åt gången). Lämplig summa för fickpengar är 500-1000kr och betalas in tillsammans med betalning 3. Eventuella överblivna fickpengar återbetalas efter lägret.

Frågor? Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar kring Tri-Camp är du välkommen att mejla till tricamp@jarnbrottscout.se. Det går också bra att prata med sin avdelningsledare som antingen kan svara på frågan eller föra frågan vidare till planeringsgruppen för Tri-Camp 2015.